De kleedkamers zijn allemaal voorzien van warmtepanelen en inmiddels ook al uitgetest. In combinatie met de warme douches precies wat we nodig hadden sinds de club van het gas af is. We hebben nog één klein probleempje en dat is dat de nieuwe leidingen voor de electra nog moeten worden verlegd. Daarvoor zijn géén electriciëns nodig, maar mensen met een goede (accu)boormachine. Wie kan a.s. zaterdag een handje helpen?

Klusbaas Sebastiaan Vugts hoopt op vier of vijf helpers, zodat de klus in een ochtendje geklaard is. Niet iedereen hoeft een boormachine mee te nemen, twee is voldoende. Mocht je toevallig ook nog een ‘speedboor nummer 18’ mee kunnen nemen, dan is dat nog mooier. Er moeten gaten geboord worden in houten balken, om PVC buizen door te voeren. Die worden al wel voorzien van stroomdraad, maar nog niet aangesloten op het electriciteitsnet.

Help je mee? Meld je dan even bij Sebas (06 24 68 52 81) en laat meteen even weten of je met boor en/of machine komt. En we herhalen het nog maar eens; sinds 1 januari is elk lid (of ouder van een jeugdlid) verplicht om twee keer per seizoen een vrijwilligerstaak uit te voeren. In dit geval voldoen deelnemers dus meteen aan hun taak voor dit seizoen.