We proberen de berichten op de website zo positief mogelijk te houden: niemand houdt van gezeur en negativiteit.
Helaas ontkomen we er echter niet altijd aan om af en toe toch iets vervelends te moeten melden.

Zoals vandaag dus ook het geval is. Onze schoonmaakploeg, louter bestaand uit gepensioneerden, komen iedere maandagochtend trouw naar ons clubgebouw om de handen uit de mouwen te steken en de kantine en kleedkamers weer mooi schoon te krijgen voor een nieuwe week.

Het doet dan ook best zeer als zij op woensdag (dus na slechts twee avonden!) al de kleedkamers zo aantreffen als hieronder en hierboven.

Het betreft in dit geval kleedkamers 4 en 6, en we snappen echt wel dat je modder/grond meeneemt onder je schoenen als je op een veld moet trainen/spelen. Maar daar zijn nou juist de borstels die buiten staan voor bedoeld: om je schoenen schoon te vegen. Je herkent ze vrij duidelijk: het zijn eigenlijk net omgekeerde straatbezems. Tegenover kleedkamer 4 hangen ook trekkers zodat je na het douchen de kleedkamer kan aantrekken en deze netjes kan achterlaten voor de volgende gasten.

Want zeg nou zelf, als je dit zelf aantreft als je nog moet gaan voetballen dan wordt je toch ook niet vrolijk?
Je schone kleding ophangen in zo’n zwijnenstal?
Laten we de schaarse vrijwilligers niet wegjagen en allemaal ons steentje bijdragen aan een schone vereniging. Het minste wat we kunnen doen.