Het lijkt nog ver weg, maar je kunt ‘m maar vast in de agenda genoteerd hebben, zaterdag 11 maart is er weer een klus- en schoonmaakochtend bij de club. Alle voetballers, of ouders van voetballers onder de 16, kunnen door deelname hun vrijwilligertaak van dit seizoen invullen. Graag herinneren we iedereen er aan, dat de ledenvergadering heeft vastgesteld dat wie géén taak uitvoert en zich ook nergens voor aanmeldt een ‘afkoopsom’ van 30 euro verschuldigd is. Grijp dus je kans!

Aanmelden kan via de website, door aan de rechterkant te klikken op ‘klusploeg’. Nog leuker is natuurlijk om met je hele team of de ouders van een jeugdteam samen te komen. Er is van alles en voor ieder wat te doen, dus maak je daarover geen zorgen. Over de preciese invulling van de ochtend lezen jullie later op onze clubkanalen. Voor nu: meld je aan en noteer 11 maart 9.00 tot 13.00 uur in jouw agenda !

Na aanmelding krijg je daarvan bevestiging en als je jouw taak hebt uitgevoerd wordt dit bij de ledenadministratie gemeld, zodat je géén rekening van 30 euro zal ontvangen. Lukt 11 maart niet? Dan zijn er genoeg andere momenten om je voor aan te melden. Kijk maar op onze website (rechterkant) of spreek iemand van bestuur of commissies aan, als je denkt dat je de club op een andere manier (ook) kunt helpen.