De redactie van onze clubkanalen is deze week blij verrast met een wedstrijdverslag van Zondag-3. Dat zouden méér teams moeten doen ! Liefst uiteraard met een foto er bij, wat niet zo moeilijk is, want wie kan er tegenwoordig geen plaatje maken met z’n smartphone? Verslaggever Baris Safranti tekende voor het volgende verslag:

Het was een koude morgen voor de jongens van Zondag 3 die het afgelopen weekend in Brabant opnamen tegen rkvv DIA 4. GSC/ODS begon sterk aan de 1e helft met een doelpunt in de 10e minuut van de wedstrijd. Veteraan Davut Sahan was het die de 0-1 binnenschoot via een corner. Niet kort erna viel de 1-1 en zo gingen beide teams ook thee drinken. Op de vroege zondagochtend een wedstrijd spelen zijn de mannen van Zondag-3 niet gewend, dus moesten in de rust alle knoppen worden bijgedraaid om toch nog het potje uit te halen in Teteringen.

De omzettingen sorteerden effect, want al na tien minuten spelen in de 2e helft zorgde topscoorder Mustafa Kemaldar voor de 1-2. Mustafa Tekin gaf de assist na een mooie actie op de rechterflank. Helaas was de voorsprong van GSC/ODS van korte duur, want binnen twee minuten stond het weer gelijk: 2-2. Volkan Karapinar bracht Dogan Yildirim in het spel en vanaf dat moment greep Zondag-3 stevig het initiatief en kwam DIA niet meer van de eigen helft af.

Kemaldar zorgde met zijn tweede treffer voor 2-3. Veteraan Ibrahim Karasahin (op de archieffoto rechts) pikte ook zijn doelpuntje laat in de wedstrijd mee (2-4). In de slotfase deed DIA nog iets terug, maar GSC/ODS gaf de winst niet meer uit handen: 3-4. Komend weekend krijgt Zondag-3 bezoek van De Baronie 2. De bal gaat rollen om 13.00 uur.