Met een pubquiz in eindejaarssfeer is 2022 op een gezellige manier afgesloten. Door het ontbreken van nogal wat ‘vaste waarden’, door vakanties en ziekte, was het ernstig de vraag of de kantine zou vollopen. Het antwoord was volmondig ja, want mede door de komst van een groot aantal spelers van Zaterdag-1 en 2 werd een record geboekt met 28 deelnemende teams. Quizmasters Martien en Thijs serveerden 54 vragen, Klaas en Anneke de drankjes. De winst ging dit keer naar Rob en Maaike Gerritsen, die de concurrentie ver achter zich lieten.

Alex en Elles Gooshouwer eindigden als tweede en de derde plek werd gedeeld door twéé teams; Marcel en Moniek Rombout en het enige niet-gemengde duo dat in de prijzen viel; Johan vd Graaf en Edwin Kraaijeveld. De combinaties vader-dochter en man-vrouw deden het dit keer dus opmerkelijk veek beter dan de mannen- en vrouwen-duo’s. Voor de genoemde vier duo’s waren er mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Natuursteenbedrijf Van der Mijle en Findt Advies, de hoofdsponsors van onze Zaterdag- en Zondag-selectie, en Henny Kattemölle. Vanaf deze plek nogmaals dank.

Wie denkt dat deze activiteit de allerlaatste van 2022 was heeft het echter mis. Op Oudejaarsdag was er vanaf acht uur ‘s morgens al volop bedrijvigheid in de keuken. Er werden honderden oliebollen gebakken en in de loop van de dag opgehaald door de leden en sympathisanten die de club op deze manier nog een extra centje in het laatje brachten. Dank aan de bakkers en de afnemers dus !

de quizmasters…
het was gezellig druk…