Langs ons hoofdveld zijn deze week weer nieuwe reclameborden opgehangen. De ene nieuwe bordsponsor is Bet City, landelijk bekend als website om onder meer op uitslagen van voetbalwedstrijden te wedden. De andere nieuwe bordsponsor die we begroeten is Delta Isolatie uit Stellendam. Beide bedrijven hebben zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Henny Kattemölle van de sponsorcommissie kreeg bij het plaatsen van de borden hulp van voorzitter Cees den Breejen.

De sponsorcommissie wil langs deze weg een speciaal woord van dank richten aan Theo de Bot, die een bemiddelende rol speelde in de komst van beide nieuwe sponsors. Wat Theo kan, kan overigens elk lid van onze club. Ook jij kunt jouw werkgever, een zakenrelatie of een bedrijf of winkel waar je vaste klant bent vragen om GSC/ODS te steunen. Dat kan via een reclamebord of -doek, maar ook met een advertentie op de website of door een wedstrijdbal te sponsoren.

Wil je meer weten over de reclamemogelijkheden bij de club en de kosten daarvan? Spreek Henny aan op de accommodatie of stuur een mail maar sponsoring@gscods.nl ! De sponsorcommissie kan zelf trouwens ook nog wel wat extra hulp gebruiken. Er zijn nog twee vacatures open en wie ze invult voldoet meteen 100% aan de verplichting om als lid ook vrijwilligerswerk te doen.