Bestuur en commissies wensen alle leden, ouders van jeugdleden, sponsors en andere sympathisanten van GSC/ODS prettige Kerstdagen en een fijne jaarwisseling. Rondom de feestdagen is er bij de club gelukkig nog volop activiteit. Op de één-na-laatste avond van het jaar is er in onze gezellig versierde kantine nog een pubquiz, waarvoor zich nu al 21 teams hebben ingeschreven. Aanmelden – alleen of als duo – kan nog steeds via een appje naar Lucien (06 13 41 30 35).

Zaterdag 7 januari wordt aan het eind van de middag in onze kantine de nieuwjaarsreceptie gehouden. Voorafgaand daaraan kan er door iedereen onderling gevoetbald worden. ‘s Morgens de jeugd en in de middag de senioren, veteranen en walking footballers. Exacte tijden en nadere informatie hierover volgen nog, maar wellicht aardig om nu alvast in de agenda te noteren.