We kunnen er niet genoeg de aandacht op vestigen dat onze trouwe sponsoren de club net dat beetje extra financiële opbrengst brengen die we zo hard nodig hebben.

Daarom doen we nog maar eens een dringend beroep op al onze leden en iedereen die die dit leest om bij het doen van je aankopen vooral aan onze sponsoren te denken.

We kunnen trouwens best wat nieuwe sponsoren voor reclameborden langs het hoofdveld gebruiken. Veel van de borden die er nu staan zijn verouderd en voor een aantal borden wordt niet meer betaald. Weghalen is een optie, maar dan wordt het wel een kale boel langs het hoofdveld. Misschien is je werkgever, iemand in je familie, kennissenkring of buurt wel geïnteresseerd om onze vereniging te sponsoren met een reclamebord. 

De sponsorcommissie komt graag met geïnteresseerden in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Wist je dat er is ook een mogelijkheid om de club mee te laten profiteren van je on-line aankopen.

Als je je online bestelling invoert via de banner van Sponsorkliks aan de rechterzijde van de GSC/ODS website dan profiteert de club mee van jouw aankopen. Er gaat dan namelijk een klein percentage van jou aankoop naar de clubkas. Vrijwel alle bekende (web)winkels zijn bij Sponsorkliks aangesloten dus is bestellen via sponsorkliks in vrijwel alle gevallen mogelijk.