Uitdagend, verrassend, vermakelijk, irritant, je kunt er van alles van vinden, maar je moet het gewoon een keer meegemaakt hebben om te weten waar dit over gaat. Inderdaad, over de enige echte GSC/ODS Pubquiz. Het is op zich al een leuk evenement, maar zeker in deze feestmaand, tussen Kerst en Oud&Nieuw, belooft het weer een super gezellige avond te worden.

Het duo Blom & Blom tekent opnieuw voor de presentatie van een reeks vragen waar paarden de hik van krijgen, ezels spontaan bier van gaan drinken en konijnen zichzelf aanmelden voor het Kerstdiner. Kortom, dit illustere duo belooft er weer een dolle boel van te maken op vrijdagavond 30 december. Je vraagt je dan af; kan ik daar bij zijn? Het antwoord is; ja, dat kan.

Natuurlijk zijn er van die duo’s, die denken dat ze kunnen winnen (en dat soms nog doen ook) maar daar gáát het helemaal niet om. Plezier staat voorop. Neem de winnaars van de vorige pubquiz…. Arie en Lucien vormden een gelegenheidsduo (zie foto) en verrasten vriend en vijand door er met de hoofdprijs vandoor te gaan. Gaan ze hun titel op de 30-ste verdedigen? Het zal ze worst wezen… Leve de lol !

Moet je oud en wijs zijn? Jong en gretig? Barstensvol kennis zitten? De encyclopedie uit je hoofd geleerd hebben? Nee ! Maar wat dan wel? Je moet gewoon zin hebben in een hele leuke avond bij onze club. Er is maar één verplichting; je moet je nu snel opgeven. Als duo, of, als je geen maatje hebt, alleen en dan zoekt de organisatie een maatje voor jou.

Opgeven kan door je in te schrijven op het formulier bij de entree van de kantine of een appje te sturen aan Lucien Gooshouwer (06 13 41 35 30) of Martien Blom (06 54 97 28 91). Je mag ze ook gewoon bellen of aanspreken bij de club. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per duo, snel doorgerekend twee euro en vijftig cent per persoon, dus dat kan niet echt een belemmering zijn. Nog wel een kleine waarschuwing: vol is vol….