Het is alweer een weekje geleden, maar we willen u toch niet onthouden dat er na wat jaartjes Corona shizzle op 3 december eindelijk weer een sinterklaasfeest was op de club. Alle spelende leden van de Jo7 tot en met de Jo11 waren uitgenodigd en 30 kinderen hadden zich tijdig aangemeld en waren aanwezig.

De Sint wilde komen op een elektrische groene deelscooter. Wij zijn tenslotte een groene vereniging! Echter had hij niet de juiste app en koos hij voor de bus. Deze had wat vertraging, maar dat kwam niet slecht uit want enkele kinderen hadden dezelfde vertraging. Om kwart over zes verschenen dan toch Sint en zijn Pieten en…. ja hoor, zelfs GIJSCIE was mee op pad.

Na wat activiteiten zoals een pietenmuts knutselen, taai taai poppen versieren en ezeltje prik, werden er cadeautjes uitgedeeld. Sommigen gaven een dans, anderen brachten een liedje ter gehore aan de Sint. Klokslag half acht gaf de persoonlijke assistent van de Sint aan dat hij tichting artiestenuitgang moest en z.s.m. naar de bushalte. Sint moest immers nog wat andere voetbalverenigingen bezoeken…. 

Vanaf deze plek willen we alle mensen bedanken die hebben geholpen om dit feest mogelijk te maken. Van de knutsel, versieren van Taai taai, begeleiden ezeltje prik, kleurplaten kleuren, bardienst en het opruimen en natuurlijk Klaas en Anneke, deie de grootste lol hadden met ronvliegende pepernoten. Zo met elkaar kunnen we een hoop! Volgend jaar maar weer dan?