Na een vierde verliespartij in zes competitieduels bungelt Zondag-1 nog steeds onderaan de ranglijst van de derde klasse B. De 0-2 thuisnederlaag tegen middenmoter Terheijden bewees andermaal wat we al wisten; achterin is het lek nog steeds niet boven en voorin worden acties te ver doorgevoerd. Na rust zakte de ploeg naar een bedenkelijk niveau, waarbij welgeteld één doelrijpe kans genoteerd kon worden.

In de eerste helft ging GSC/ODS voortvarend van start en creëerde kansen, maar de gewenste voorsprong bleef uit. Erger nog, voor de zoveelste keer dit seizoen ging het mis na balverlies. Wederom stond het team in de omschakeling defensief niet goed en profiteerden de bezoekers. Doelman Levent Mutlu kon in eerste instantie nog redding brengen, maar was kansloos in de rebound: 0-1.

Na rust oogde Zondag-1 als aangeschoten wild. Plichtmatig, traag en zonder vertrouwen werd de aanval gezocht en Terheijden kwam geen tel in de problemen. Bij een slecht verwerkte hoekschop volgde uit een frommelgoal zelfs nog de 0-2 en toen was het wel gedaan. Voor trainer Mo Duzgun en z’n nieuwe assistent Naïl Karaman is er veel werk aan de winkel om de negatieve spiraal weer om te keren.

Komend weekend gaat Zondag-1 in Tilburg op bezoek bij SV Reeshof.