Mo Duzgun heeft het bestuur van de club maandagavond laten weten dat hij per direct stopt als trainer van de zondagselectie. Die beslissing heeft volgens trainer en bestuur niets te maken met de teleurstellende resultaten. Duzgun is actief in het onderwijs en zal door een nieuwe functie na de winterstop niet meer in staat zijn om vier avonden per week op het trainingsveld te staan. Naast GSC/ODS traint Duzgun namelijk ook nog Olympia’60. 

“Het was de bedoeling om in de winterstop afscheid te nemen van GSC/ODS, maar ik heb besloten om dat toch eerder te doen. Mijn baan en Olympia leggen zoveel beslag op mij, dat ik me niet meer 100 procent kan inzetten voor GSC/ODS en dat verdient de club niet. Ik maak dus nu al plaats voor Pippy Pruymboom, die heeft aangegeven dat hij direct beschikbaar is”, aldus de vertrekkende oefenmeester.

GSC/ODS zegt bij monde van voorzitter Cees den Breejen het besluit van Duzgun te respecteren: “We hebben Mo leren kennen als een fijn mens en een zeer correcte man. Dat laatste onderstreept hij nu nog eens met dit besluit. Wij wensen hem alle succes in zowel zijn maatschappelijke als sportieve carrière.”

Woensdagmiddag, kort voor we dit bericht zouden publiceren, belde Mo ons met een nog veel vervelender mededeling. Hij is namelijk opgenomen in het ziekenhuis. Er is geen sprake van een levensbedreigende ziekte, maar hij zij zal wel een operatie moeten ondergaan. Om die reden zal hij niet vanavond, maar op een later moment afscheid nemen van de spelersgroep van Zondag-1. Wij wensen Mo vanaf deze plek sterkte en een spoedig herstel.