Het was dit weekend toch echt even de vraag of de Mini’s Day door zou gaan, want de intocht van Sinterklaas zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Uiteindelijk bleek alleen Boyd voor de Sint te kiezen en konden we er met elf jonge talentjes tegenaan. Bij de opbouw was er dit keer hulp van Kayleigh (Jo11-2) en Jaylano (Jo11-2). Vanaf deze plek nogmaals dank !

Nog voor er van start gegaan werd was er al een opmerkelijk moment in de kleedkamers, waar Teo (2017) niet alleen zelf zijn voetbalschoenen aantrok, maar ook al zelf zijn veters bleek te kunnen strikken. Dit vinden wij echt een hele prestatie, die bewonderend werd gadegeslagen door de anderen, waaronder één nieuweling. Dat was Kaan (2018).

Kaan maakte uiteraard kennis met het bekende parkoers, waar gewerkt wordt aan motoriek en traptechniek. De iets oudere kleintjes speelden een partijtje. Er werd begonnen met 3 tegen 4 en geëindigd met 2 tegen 2. Er werd dit keer geen stand bijgehouden, maar we hebben zo;n donderbruin vermoeden dat het (alweer) een gelijkspel is geworden.

Partijtjes zijn toch het leukste van een training, zo vinden ook onze jongste talentjes. Hüseyin (3 jaar oud) informeerde dus wanneer hij ook een partijtje kon meedoen met de grotere kinderen. Het antwoord was niet echt bevredigend, maar biedt toch enig perspectief; als hij in december z’n vierde verjaardag gevierd heeft is ook Hüseyin er klaar voor.

Onder het genot van een glaasje siroop werd in de rust ook gesproken over serieuze zaken, zoals school. En na afloop was er natuurlijk het traditionele stukje fruit. Dit keer voor elk kind een appel. Komend weekend is er weer een Mini’s Day. Wie mee wil doen moet er om 13.00 uur zijn. Wel graag minimaal één dag tevoren opgeven in de groepsapp of (als je daar nog niet in zit) via de mail: jeugd@gscods.nl