Voor de zondag-selectie is het een turbulent weekje. Zondagmiddag zat Mo Duzgun nog op de bank tijdens de laatste competitiewedstrijd in Brabant, woensdagavond stond Pip Pruymboom op het trainingsveld al voor de groep. Uiteraard is dit niet in drie dagen geregeld, maar dankzij beide trainers én leider Murat Sahingoz was de wisseling van de wacht razendsnel beklonken. Dat Pip het stokje al voor de winterstop overneemt onderstreept dat hij er echt zin in heeft om naast zijn klus bij Wieldrecht 1 ook GSC/ODS een handje te helpen.

Omdat de combinatie van Wieldrecht én GSC/ODS nogal tijdrovend is krijgt Pip assistentie van Dennis Groeneweg (waarvoor ook vanaf deze plek dank). De trainer van Zaterdag-1 traint voortaan Zondag-1 op vrijdagen en zal op zondagmiddagen naast Pip op de bank plaatsnemen. Naïl Karreman blijft als assistent aan de staf van Zondag-1 verbonden.

Maandagavond liet Mo formeel weten er echt een punt achter te moeten zetten (daarover berichtten we al eerder) en werd besloten om dit woensdag te communiceren naar alle betrokkenen. We werden toen pijnlijk verrast door de mededeling dat Mo was opgenomen in het ziekenhuis. Een heftig opspelende niersteen bleek de boosdoener. Die is inmiddels operatief verwijderd en Mo knapt zo snel op, dat hij zelfs plannen heeft om komende week afscheid te komen nemen bij onze club. Goed nieuws dus.