Met twee late afhakers waren er zaterdag toch nog acht jonge talentjes op de Mini’s Day. Boyd had deze keer zijn zusje, een vriendinnetje én een vriendje meegenomen. Hopelijk vonden ze het leuk en zien we hen vaker! Andere mini’s mogen natuurlijk óók broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, buurjongentjes en – meisjes, vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Hoe meer ziel, hoe meer vreugd.

Yasin en Boyd speelden twee partijtjes tegen Ali en Yigit Ege. Beide potjes werden gewonnen door Boyd en Yasin. Het eerste met 6-4 en het potje na de rust met 7-6. Teo en Tomek kozen voor het parcours, waar ze er intensief op los dribbelden. De rest werkte het bekende parcours af met elkaar. In de rust kregen de kinderen siroop of water.

Ömer Asaf nam alleen een bekertje water; hij gaf aan dat hij alleen siroop van zijn moeder of van zijn oma lust. Tsja…. Na afloop was er voor alle deelnemende kids een appel. Komende zaterdag is er natuurlijk weer een Mini’s Day ‘training’. Meedoen? Vergeet je niet op te geven via de groepsapp. Kom je voor de eerste keer> Zorg dan dat je om 13.00 uur aanwezig bent.

Omdat zowel Zaterdag-1 als Zondag-1 thuis speelden waren er dit weekend twéé Pupillen van de Week. Wel teamgenoten, wat ze spelen allebei in onze Jo8-1. Zaterdag was het Tyler die de aftrap mocht doen, zondag viel de eer te beurt aan keeper Shandriano. Voor beiden was er het gebruikelijke natje en droogje en een bal met handtekeningen.

Tyler nam de aftrap bij Zaterdag-1 en liet zien dat hij al een aardig balletje kan hooghouden.
Shandriano moest voor de aftrap bij Zondag-1 naar het kunstgras, omdat het hoofdveld werd afgelast