Voor de Jo7 en Jo8-teams stond er deze woensdag voor de verandering eens géén training op het programma. Onze immer actieve jeugdcommissie vindt – zeer terecht – dat lid zijn van een voetbalvereniging veel méér is dan voetballen. Naast trainen en spelen draait het ook om samenwerken, teamgeest en plezier. En nog wel wat dingetjes, maar daar hebben we het nog wel eens over. Afijn, het hele spul is dus met hun begeleiders wezen bowlen. Dat er na afloop gesproken werd over een super leuk uitstapje verbaast ons in elk geval niet. Er is al geïnformeerd of er meer leuks in het vat zit en daar gaan we niet te veel over verklappen. Nou ja, iets met een bisschop uit Spanje en een stel kleurig aangeklede helpers die op 3 december onze kant op komen. Hou die datum dus ff vrij in de agenda. Wel op voorhand een tip; niet zo hard gillen als bij het bowlen, anders slaat het paard van de bisschop op hol. Oh ja, dan nog een klein dingetje, we kregen een gigantische berg foto’s opgestuurd van het bowling-uitje. Erg leuk, maar ‘ietsje’ te veel om hier te plaatsen.