Na twee jaar een winterstop doorgemaakt te hebben in lockdown kunnen onze spelers van de Zaterdag-selectie dit jaar eindelijk uitkijken naar een sportieve invulling van de winterstop. De voltallige groep (zat-1 én 2) reist namelijk op vrijdag 13 Januari naar Groningen, om daar te oefenen tegen clubs uit de regio en uiteraard te werken aan team-building. Een klein beetje sponsoring is hierbij zeer welkom….

Door de duurzaamheidsmaatregelen, waarin de club de afgelopen jaren heeft geïnvesteerd, kan het bestuur een significant bedrag beschikbaar stellen als bijdrage aan dit trainingskamp. Helaas is dit echter niet voldoende om het volledige kostenplaatje te dekken. Daarom vraagt de groep langs deze weg of sponsors en sympathisanten willen helpen met een kleine bijdrage. Alle beetjes helpen! Meer weten? Neem contact op met Rutger Rodermond via telefoon (06-42918530) of e-mail; rutger.rodermond@hotmail.com