Het zorgt soms voor wat hoofdbrekens en probleempjes, maar wat is er nou leuker dan een volle bak bij de Mini’s Day? Liefst 20 kinderen waren er deze zaterdag. Zestien netjes tijdig vooraf aangemeld, zaterdagmorgen nog twee aanmeldingen erbij en een nieuw kindje, dat in de buurt is komen wonen, had via de mail informatie opgevraagd en kwam samen met een vriendje ook nog meedoen.

Zonder trainer Peter (hij moest met Zaterdag-2 mee) was het een beetje improviseren, maar dat kunnen we aan de andere trainer (Ariette) wel over laten! Met hulp van selectiespeler Leandro, Angelique en enkele ouders werd het prima opgelost. Zo konden Ali en Rafal een partijtje spelen tegen Emir en Yassine en was de rest actief op het bekende parcours. Voor sommigen nog een paar weekjes oefenen en dan mogen ook zij aan de partijtjes mee gaan doen !

In de pauze kregen de kinderen natuurlijk limonade en nadat er na afloop met z’n allen werd opgeruimd waren er appels. Helaas niet genoeg. Althans, dat dachten we even. Met snoep en chips was dat gauw opgelost, maar het probleem zat ‘m dus ergens anders in. Lieve behulpzame ouders; willen jullie er voortaan op letten dat éérst de deelnemers fruit krijgen en daarna pas de meegekomen zusjes en broertjes….

Yigit Ege deed een week eerder de aftrap bij Zaterdag-1 en had als pupil van de week nog de wedstrijdbal tegoed. En die kwam er nu dus alsnog, compleet met de handtekeningen van de hele zaterdagselectie.

Naast 20 ‘echte’ mini’s zagen we op het veld óók kinderen met een geboortejaar van vóór 2017. Dat is prima als zij jongere zusjes of broertjes komen helpen, maar meetrainen kan echt niet ! Dat moet met een team van de eigen leeftijd. Anders is het geen Mini’s Day meer. We zijn normaal gesproken niet zo streng, maar dit uurtje is echt bedoeld voor de hele kleintjes !

Komende zaterdag is er weer een Mini’s Day. Geef je op via de speciale groepsapp en zorg dat je op tijd bent, dus uiterlijk 12.45 uur in de kleedkamer. Zit je niet in de groepsapp? Dan kun je je aan (laten) melden via jeugd@gscods.nl