Er werd op deze zaterdag niet veel gevoetbald op onze accomodatie, maar er was toch volop bedrijvigheid. Het was immers klusdag en dankzij de komst van elf vrijwilligers werden we weer een herinnerd aan het aloude gezegde “vele handen maken licht werk”. Saillant detail is dat 2 van de 22 van ons kersverse lid Peter Mostert waren. Die snapt het ! Lid zijn van een vereniging betekent dat je ook iets voor de club doet. Tot 1 januari nog vrijwillig, maar vanaf het nieuwe jaar wordt van alle leden verwacht dat ze één of twee dagdelen vrijwilligerswerk doen.

Het elftal klussers dat dit weekend actief was zorgde ervoor dat het terras weer onkruidvrij is. Rondom het clubhuis werden bladeren geveegd en binnen werden lampjes vervangen, ramen gelapt en kreeg de scheidsrechterskleedkamer een stevige schoonmaakbeurt. Bij de kleedkamers werd geschuurd en geverfd en dat gaat de komende weken nog door. Hulp is daarbij welkom! Wie liever wacht tot de volgende klusdag doet er goed aan om zaterdagmorgen 11 maart alvast in z’n agenda te zetten. Ook dan beginnen we (net als op de foto) met koffie.