Als je de betere ploeg bent is dat geen garantie dat je wint. Ook Zondag-1 moest dat dit weekend ervaren. Na de thuisnederlaag tegen Dubbeldam leek de ploeg zich in Teteringen te revancheren met een zege op DIA, maar uiteindelijk moest GSC/ODS nog blij zijn met een 2-2 gelijkspel. De Dordtse ploeg leidde na een uur met 0-2, maar na een rode kaart voor doelman Fatih Uysal, die buiten het strafschopgebied een tegenstander vloerde, kantelde de wedstrijd.

GSC/ODS begon energiek aan het duel, maar het veel directer spelende DIA creëerde net zo veel kansen. Kort voor rust brak spits Ilhan Solak de ban (0-1) en na rust had Zondag-1 meer greep op de wedstrijd en bracht Junior Camera 0-2 op het scorebord. Het leek gedaan, maar toen volgde dus die rode kaart. .Linksback Omer Can nam bij gebrek aan een reserve-keeper plaats onder de lat en tegen tien man roken de gastheren hun kans.

De thuisclub had een strafschop nodig om terug te komen in de wedstrijd (1-2). GSC/ODS hield daarna niet alleen stand, maar kwam er af en toe gevaarlijk uit. Bij één van die tegenstoten had de bal op de stip gekund, maar dat gebeurde niet veel later aan de overkant ook. De goed leidende scheidsrechter weigerde in beide situaties opnieuw een pingel te geven. Het noodlot sloeg in de slotfase alsnog toe. Gelegenheidsdoelman Omer Can stond z’n mannetje, maar was kansloos op een snoeihard schot vanaf de zestien: 2-2-.

Voor Zondag-1 waren de druiven opnieuw erg zuur. Met één punt uit twee wedstrijden mag van een teleurstellende start van de competitie gesproken worden, maar niemand hoeft te wanhopen. Als deze ploeg wat meer ingespeeld raakt en het balletje wat sneller rond gaat komen de resultaten vanzelf wel. Komend weekend nog niet, want dan is de ploeg vrij. Een week later staat een uitduel bij Bavel op het programma.