Nadat Jo8-2, Jo9-1, Jo11-2 en Jo13-1 eerder al ontbijt van de club kregen, was het zaterdag de beurt aan Jo10-1, Jo10-2 en Jo13-2. Spelers en begeleiding van deze teams, kregen namens de jeugdcommissie een ontbijt aangeboden, om het gevoel van samenzijn te bevorderen. Er is immers méér dan alleen de wedstrijd, het gata ook om verbonden zijn aan de club, teamspirit en het belang van een goed ontbijt.

Ieder team kreeg een eigen tafel. De zus van Shandriano (Jo8-1 en Jo9-2) en het zusje van Jaylano (Jo11-2) hebben samen met Bianca al het voorbereidende werk gedaan. Moeder Shandriano sloot aan bij Jo13-2 en hielp waar nodig. Zij liep rond en heeft samen met haar dochter Shantely alles weer opgeruimd. Vanaf deze plaats veel dank daarvoor!

Jo10-1 was vandaag precies met zes spelers en één kon er vanwege een blessure niet bij zijn. Trainer/ coach Jay ging vandaag naar Papendrecht (Drechtstreek) en kreeg daar te horen dat de wedstrijd was afgelast.

Leider Marco telde bij Jo10-2 zeven spelers. Robin en Talha sloten namelijk deze dag aan bij Jo10-1 en Zakaria ging voor het eerst keepen. De ploeg speelde bij SC Emma, waar met 6-6 gelijk gespeeld werd.

Jo13-2 is dit seizoen ontstaan uit spelers van Jo12-2 en van Jo11-1 van vorig seizoen en heeft er de afgelopen weken ook maar liefst vijf nieuwe spelers bij gekregen; Tyler, Hasan, Göksu, Nisa en Emre. Welkom bij GSC/ODS ! Helaas missen we Ahmed nog, die lang ziek was en daarvan nog niet helemaal hersteld is. Beterschap Ahmed!