John Eichhorn is gestopt met zijn werkzaamheden voor de sponsorcommissie. John heeft het erg druk met z’n werk en woont inmiddels al een paar jaar niet meer in Dordrecht. Vanaf deze plek bedanken we hem voor de vele jaren, dat hij zich vrijwillig voor onze club inzette ! Door z’n afscheid leek Henny Kattemölle als enige in deze commissie over te blijven, wat uiterst onwenselijk is, maar dat lijkt gelukkig niet het geval, want twee clubgenoten overwegen toe te treden tot de sponsorcommissie. En dat is heel goed nieuws !

Het zijn ook niet zomaar clubgenoten, want het gaat om oud-voorzitter Thom van Ewijk en oud-jeugdvoorzitter Jan de Wit. Ja ja, u leest het goed, Jan is naar Gorinchem verhuisd maar is met z’n hart nog bij de club. Met deze twee ‘golden oldies’ krijgt de sponsorcommissie hopelijk de broodnodige versterking. We zijn er overigens nog niet, want zeker twee extra leden zijn bij deze commissie zeer welkom ! En we blijven het zeggen; elk lid kan een sponsor aandragen. Vraag b.v. jouw werkgever of hij iets voor jouw sportclub kan doen. Zo simpel is het.