Je verwacht het niet van onze jongste talentjes, maar sommigen hebben nu al ambitie. Wat te denken van onze Yigit Ege, die na de Mini’s Day gekozen werd tot Pupil van de Week. Daar hoort een lekker patatje met limonade bij en natuurlijk het doen van de aftrap van Zaterdag-1. Yigit Ege scoorde en snapte werkelijk niet waarom hij daarna van het veld moest. Hij wilde gewoon nóg een keer scoren. That’s the spirit !

Wie zeker niet onvermeld mag blijven is Ebubekir. Hij speelt zelf inmiddels in de JO7-1, maar is óók een vaste hulp bij de mini’s. Hij zorgt dat iedereen verzamelt in de kleedkamer, iedereen een bal krijgt en dat de kinderen in de rust siroop krijgen. En dan moet je weten dat hij daarvoor zowel bij z’n eigen team als de JO7-2 (daar was een ziekmelding) gespeeld had. Hebben we hier een toekomstig aanvoerder van ons vlaggenschip? Wie zal het zeggen!

Na een welverdiende vakantie was trainer Peter er weer bij om de drie jeugdcommissieleden te helpen op deze Mini’s Day. Peter begeleidde Ali en Emir, die een potje 1 tegen 1 speelden. In deze spannende strijd was de ruststand 2-2 en hoewel er daarna géén doelpunten meer vielen was de eindstand 3-3. Huh ??

Nou ja, hoe het ook allemaal was, na afloop was er voor alle deelnemers een appel of een banaan. Voor Yigit Ege was er zoals reeds gememoreerd nog een klusje bij Zaterdag-1 en krijgt hij binnenkort nog een vaantje en een bal met handtekeningen van de spelers van de selectie. Natuurlijk is er komende zaterdag wéér een Mini’s Day.