Zaterdag mochten Jo17-1 en Jo15-1 vóór hun wedstrijd in de kantine aanschuiven voor een gezamenlijk ontbijt. De weken ervoor waren al Jo8-2, Jo9-1, Jo11-2, Jo13-1, Jo10-1, Jo10-2 en Jo13-2 aan de beurt. De jeugdcommissie wil met deze ontbijtjes het clubgevoel en de teamgeest van spelers en begeleiders versterken. Er is immers méér dan alleen voetballen. Bovendien is ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag!

Ieder team kreeg zijn eigen tafels. Ze werden gedenkt en afgeruimd door assistent-trainer/coach Shantely van Jo15-1, die daarbij hulp kreeg van haar moeder. Natuurlijk was er ruim voldoende te eten en zelfs zo veel over, dat ook spelers van andere jeugdteams van GSC/ODS zich er nog tegoed aan konden doen.

Jo17-1 was deze dag met precies elf spelers. De staf van dit team wordt gevormd door Leandro Conde Fernandes, Rowan Dijkstra (beiden speler van de zaterdag-selectie), Imad (broer van Zakaria) en Ryan van Wijngaarden (broer van Brett en speler van zondag 4). Het ontbijt smaakte prima, maar aan de uitslag van de wedstrijd te oordelen géén garantie op winst.

JJo15-1 deed het in dat opzicht met een 5-1 zege beter. En dat nog wel zonder de afwezige coach Mitchel (ziek). Zijn taken werden overgenomen door Shantely, Maarten en Angelique. De wedstrijd dreigde overigens niet door te gaan omda er geen scheidsrechter was. Gelukkig kwamen Rowan en Leandro te hulp en floten deze spelers vand e zaterdag-selectie elk een helft. Na afloop sprongen Leandro en Angelique óók nog bij bij Mini’s Day.