Het kan je bijna niet ontgaan zijn; de Grote Clubactie is weer opgestart! Onze jeugd kan bij GSC/ODS veel méér dan voetballen en trainen. Er zijn ook allerlei leuke activiteiten zoals mini’s day, lasergamen, ontbijten, pizza training, Sinterklaasfeest en zelfs een bootcamp voor de oudere junioren. Om dat ook dit seizoen mogelijk te maken zal de opbrengst van de Grote Clubactie in z’n geheel naar de jeugd gaan.

Al sinds de start, in 1972, levert de Grote Clubactie sportclubs veel geld op. Van elk verkocht lot (drie euro per stuk) gaat 80% naar de club waar dat lot verkocht is. Da’s dus € 2,40 per lot voor GSC/ODS. Tot veler teleurstelling verkochten we vorig jaar maar weinig loten en dus is nagedacht over een manier om dit jaar wel weer succes te boeken.

Enkele ouders van jeugdleden verkopen op de trainingsavonden én op zaterdag loten langs de lijn. In de teambakjes, in de bestuurskamer, komen ook boekjes met loten te liggen. Uiteraard hopen we dat alle ouders van jeugdleden. maar ook senioren, veteranen, walking footballers en symphatisanten loten kopen en liefst ook verkopen aan familie en vrienden. Dat loopt al lekker; de eerste honderd loten zijn verkocht!

Mocht u onverhoopt niet benaderd worden; weet dan dat er in de kantine aan de bar ook loten te koop zijn. De Grote Clubactie duurt acht weken. Op 6 december vindt de trekking plaats. Er zijn mooie prijzen te winnen, maar laten we eerlijk zijn; je koopt zo’n lot natuurlijk vooral om onze jeugd te steunen! i