Met vijftien kinderen kende de Mini’s Day van afgelopen weekend weer een goeie opkomst. Ook zagen we weer een nieuw gezicht en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Om die reden staat deze jeugdactiviteit op de website Luuk Sportief en via die route kwam ook deze nieuweling bij GSC/ODS. Zijn naam is Mark en hij zal vanaf woensdag bij Jo7 gaat trainen om te kijken hoe leuk hij het bij ons vindt.

De allerjongsten werkten op het bekende parkoers aan hun traptechniek en motoriek en de iets oudere mini’s speelden een partijtje onder leiding van een wel héél jonge assistent-trainer. Atilla, speler van Jo8, weet hoe het hoort en kweet zich kundig van zijn taak. Hij zag toe hoe Mark, Rafal en Teo keurig in evenwicht bleven met Yigit, Boyd en Mark. Eindstand 2-2. 

Op de warmste 29 oktober ooit was er veel dorst en die werd zowel in de rust als na afloop gelest. Het traditionele stukje fruit aan het eind was dit keer een appel. Komend weekend, zaterdag 5 november, is er weer Mini’s Day ‘training’. Meedoen? Zorg dat je er om 13.00 uur bent en vergeet je niet vooraf op te geven via de groeps-app.

Voor de verkiezing van de Pupil van de Week werd dit keer géén mini gekozen, maar viel deze eer te beurt aan Jo9-speler Walid. Hij mocht vooraf een patatje met frisdrank nuttigen en daarna de aftrap doen bij Zondag-1. Als herinnering aan een leuke middag kreeg hij ook nog een bal mee met de handtekeningen van de spelers.