Zaterdag-1 heeft het thuispubliek dit weekend niet echt kunnen vermaken. Net als het bezoekende Irene’58 kreeg de ploeg een punt voor de moeite. Beide teams werkten hard, maar het voetbal was met name na de rust van een bedenkelijk niveau. In de eerste helft had GSC/ODS overwicht en de meeste kansen, maar hoewel het zomaar 3-2 had kunnen staan ging de rust in met een 0-0 stand. Kort na de thee raakte invaller Rowan Dijkstra van afstand de paal, maar even later was het wel raak.

Bij een vrije trap stond de muur van de bezoekers verkeerd opgesteld en Arie Pankras (foto boven) mikte de bal er netjes langs in het doel. De ban was gebroken en er leek geen vuiltje aan de lucht, maar Zaterdag-1 hielp de bezoekers weer in het zadel, door na een inworp iemand tot in de zestien door te laten lopen en niet aan te pakken: 1-1. Irene’58 kreeg plots de geest en had het potje zelfs nog uit kunnen halen. Keeper Björn Groeneweg voorkwam echter dat de gasten meer kregen dan waar ze recht op hadden.