Wie niet vies is van een lekker feestje met de juiste muziek doet er goed aan om zaterdag 12 november in de agenda te noteren. Dan verzorgt DJ Niels bij GSC/ODS de ‘derde helft’ na de thuiswedstrijd van Zaterdag-1 tegen stadgenoot Dubbeldam. Niels is een Dordtse DJ en is vooral bekend van feesten en partijen, maar ook van zijn optredens in De Kazerne. Hij begon op z’n dertiende jaar met plaatjes draaien en dat is, zoals hij zelf zegt, enigszins uit de hand gelopen. Hij staat te boek als de ‘wedding DJ’ maar is wel degelijk allround. “Ik vind het mooi om mensen de avond van hun leven te geven. Dat geeft mij energie”, aldus Niels. Zijn grootste uitdaging is telkens weer om de dansvloer vol te krijgen en te houden. Op 12 november gaan we tussen 16.00 en 21.00 uur zien of dat weer gaat lukken. Toegang is gratis, dus wat houd je tegen?