Onze walking footballers hebben afgelopen weekend de finale gehaald van het toernooi van Altior. Net als voor de corona-tijd tekende de club uit Langeraar weer voor een perfecte organisatie en bleef het gelukkig de hele dag droog op hun fraaie accommodatie. GSC/ODS werd tot veler verrassing poulewinnaar, door onder meer een team met oud-betaald voetballers in toom te houden en in de beslissende pot een luizige counterploeg een koekje van eigen deeg te geven.

De zware poulewedstrijden eisten helaas hun tol in de finale, die met 4-2 verloren werd. Zodoende greep GSC/ODS net naast de felbegeerde Augurken Cup. Als pleister op de wonde mocht aanvoerder Dirk van Sluysdam na afloop nog wel twee potten augurken in ontvangst nemen. De inhoud zal komende donderdagavond verorberd worden in onze eigen kantine. Voor wie het nog niet wist: Langeraar ligt in het noordoosten van onze provincie en is de augurkenhoofdstad van Nederland.