Op een Mini’s Day gaat niets vanzelf… Het was dit keer nogal een gedoe om alles op te bouwen. Gelukkig kwam Collin (speler JO13-1) helpen met het klaarzetten van siroop voor in de rust, appels in de kleedkamer te leggen voor na afloop en de ballen op te pompen. 

Er waren deze zaterdag liefst vier nieuwe spelertjes onder de vijftien deelnemertjes. Best veel en dan moet je weten dat er ook nog twee hadden afgemeld. De meesten zijn nog erg jong en werkten op het bekende parkoers aan onder meer traptechniek. Alleen Emir, Ali en Ebubekir konden een partijtje doen, waarbij Ebubekir samenspeelde met twee jongere zusjes. 

In de rust was er siroop en water, na afloop voor allemaal een appel. Super fijn trouwens dat er geholpen werd met opruimen en alles naar het ballenhok werd gebracht. Uit de groep kozen we weer een pupil van de week, die de aftrap bij het Zaterdag-1 mocht doen. De keuze viel op Hafsa, maar de kleine meid wilde de klus niet allleen klaren.

Hafsa kreeg dus hulp van haar broertje Ebubekir (van JO7-1) en dus allebei een frietje, een frisdrankje en een clubtenue. Met aanvoerder Dylan kwamen ze het ved op (foto boven) om daar samen de aftrap te nemen. Ebubekir scoorde, maar de mooie bal met handtekeningen van de zaterdagselectie was voor Hafsa.

.