Net als vorige week moeten we wederom een oproep doen voor vrijwilligers achter de bar. Gelukkig meldden zich afgelopen week enkele mensen en hoefde de kantine niet eerder te sluiten. Helaas is de spoeling van barhulpen zo dun dat we komende zaterdag (10 september) opnieuw gaten in het rooster hebben. We zoeken mensen die een paar uurtjes bardienst kunnen draaien tussen 12:00 en 20:00 uur !

Zoals we allemaal weten treedt op 1 januari het nieuwe vrijwilligersbeleid in werking en worden leden verplicht om twee keer per seizoen een vrijwilligerstaak te verrichten. De komende maanden is vrijwillig nog écht vrijwillig ! Wil je je aanmelden of gewoon iets meer weten over wat er tijdens zo’n bardienst van je verwacht wordt? Stuur dan even een appje naar Miranda Stal ( 06 48 78 40 43 ) dan neemt zij contact met je op.