Het was zaterdagmorgen weer een gezellige smikkelpartij in onze kantine. Nadat een week eerder JO8-2 de spits afbeet met een ontbijtje was het dit weekend de beurt aan JO9-1, JO11-2 en JO13-1. De jeugdcommissie biedt de ontbijtjes aan spelers en begeleiding aan als een soort teambuilding. Op zo’n manier samenzijn geeft een goed gevoel, kweekt teamspirit en verbondenheid met de club. En, wat nogal onderschat wordt, ontbijt is een belangrijke maaltijd !

Ieder team kreeg zijn eigen tafel. De moeder van Shandriano (JO8-1 en JO9-2) en het zusje van Jaylano (JO11-2) hebben al het voorbereidende werk gedaan. Moeder Shandriano had een toeziend oog en hielp waar nodig. Zij liep rond en heeft samen met Bianca (moeder van Collin) opgeruimd. Jaylano’s moeder stond in het kader van vrijwilligerswerk ook voor het eerst achter de bar. Superfijn en ook vanaf deze plek hartelijk dank voor de hulp !

JO11-2 heeft trouwens vier nieuwe spelers; Jayson, Jaylano, Izzet en Damian zijn deze zomer lid geworden. JO13-1 is dit seizoen aangevuld met Tobias, Mo en Collin. Zij waren al lid van GSC/ODS. En of de ontbijtjes ook van invloed waren op de resultaten? Wie zal het zeggen… Feit is dat JO13-1 z’n eerste wedstrijd van het seizoen met 7-3 won, JO11-2 met liefst 8-1 uithaalde en JO9-1 in een ware thriller en doelpuntenfestival nipt met 7-6 onderuit ging.