Met twaalf aanmeldingen via de speciale groepsapp, één aanmelding via de gemeentelijke sportsite Luuk Sportief en nog eentje via de zaterdagselectie stond de teller op veertien deelnemers. Eentje belde netjes af, maar er stonden er toch nóg minder op het veld. Hopelijk niet bang voor een beetje regen? Wat het ook was, bij verhindering voortaan wel graag afmelden !

Van de huidige groep zijn eigenlijk alleen Ali en Emir al toe aan het spelen van een partijtje. Dat werd dus een potje één tegen één en daari hielden ze elkaar keurig in evenwicht (6-6). De jongere kids werkten op het bekende parkoers aan hun motoriek en traptechniek. In de rust was er natuurlijk siroop en na afloop waren er appels en mandarijnen.

Komende zaterdag (1 oktober) is er weer een Mini’s Day ‘training’. Wil je meedoen? Meld je via de groepsapp en zorg dat je uiterlijk 13.00 uur aanwezig bent. Dit keer wordt ook weer een ‘pupil van de week’ gekozen, die in clubtenue de aftrap bij Zaterdag-1 mag doen. En dat wordt ook nog eens beloond met een frietje en een drankje.