De Rabobank deelt elk jaar geld uit aan verenigingen van hun rekeninghouders. Ook dit jaar. Bankier jij bij de RABO? Dan kun je – als je dat al niet bent – lid worden van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden en jouw stem uitbrengen op GSC/ODS. Hoe méér stemmen op onze club, hoe hoger het bedrag voor de club ! Wacht niet te lang, want het kan nog tot en met dinsdag 27 september. Stemmen kan eenvoudig via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

Omdat elke stem telt en GSC/ODS het geld natuurlijk goed kan gebruiken vragen we al onze leden en sympathisanten of ze familieleden en vrienden, die (ook) bij de RABO bankieren, hierop attent te maken en een stem op onze club uit te brengen. In voorgaande jaren leverde Rabo Club Support, want zo heet die actie, de club al honderden euro s op ! Voor u een kleine moeite, voor GSC/ODS een welkom geschenk.

Deelt die bank zomaar geld uit? Nee, natuurlijk niet. Rabo Club Support is bedoeld om jaarlijks (duurzame) projecten van verenigingen te ondersteunen. Het kan niemand ontgaan zijn dat GSC/ODS al de meeste duurzame club van ons land is en we een afrondende fase naderen om totaal zelfvoorzienend te zijn qua energieverbruik. Zeker in deze dure tijden géén overbodige luxe. Regionaal directeur René Kerstens van de Rabobank bracht ons daarom eerder dit jaar (zie foto) al een vette zonnepanelen-cheque.

We plukken reeds volop vruchten van ons duurzaamheidsplan, maar ook voor de laatste loodjes is geld nodig. Wat die laatste loodjes zijn? Denkt u aan infraroodpanelen om de kleedkamers te verwarmen, extra isolatie van ons dak en overkapping van ons terras, die gelijktijdig dient als drager van minstens 60 extra zonnepanelen. Ook weer een investering die zichzelf terug verdient, maar eerst moeten we dus wel dat geld hebben. Helpt u mee via Rabo Club Support? Alvast dank !