Het nieuwe seizoen begint bijna weer. We hebben er weer zin in, voetballen, of als ouder mee met de kids om naar voetbal te kijken, toe te juichen en of gewoon de vereniging te steunen. Want dat zijn we met elkaar, een vereniging en wel GSC/ODS. Een prachtige club met een rijke geschiedenis. Lees ‘m maar eens door op onze website. Maar zoals eerder gemeld;, er is veel te doen en te onderhouden om een vereniging overeind te houden. Bardiensten, onderhoud, schoonmaken, vlaggen, de jeugdactiviteiten ondersteunen, ect. ect. 

Dit heeft vanaf 1 januari 2023 geen vrijblijvend karakter meer. Als je daarvan het fijne wilt weten, lees dan de notulen van de laatste algemene ledenvergadering, terug te vinden op onze website. Het vrijblijvende is er de eerste helft van het seizoen 2022-2023 tot januari nog wel. Daarom doet de Werkgroep Vrijwilligersbeleid een mooie aanbieding; doe jij aan begin van seizoen al mee met een officiële taak (klus ochtend, schoonmaak of bardienst ect, zie de site voor specifieke taken) dan heb je voldaan aan je taak voor dit hele seizoen! Tip: op 8 oktober is er een klusochtend.

De ledenadministratie houdt bij wie er een taak verrichten en wie niet. Wil je geen enkele taak uitvoeren, dan kun je deze verplichting afkopen voor 30 euro per half seizoen. Elk lid van 16 jaar en ouder moet minimaal één taak per half seizoen uitvoeren. Je kunt zelf kiezen welke taak dat is. Opgeven voor datum, tijdstip en inhoud kan heel simpel via de site www.gscods.nl . Aan de rechterkant van de hoofdpagina van onze website zie je de taken waarvoor je je kunt aanmelden.

Zodra je je via de website aanmeldt krijgt de coördinator van de desbetreffende taak jouw aanmelding door. Je wordt uiteraard verwacht op dag en tijd waarvoor je je hebt opgegeven en je zal door de coördinator worden opgevangen en begeleid voor je taak. Ben je nog geen 16 jaar? Dan word je ouder/verzorger verwacht om de taak te komen doen. Mocht dit door overmacht niet lukken dan kan je vrijstelling aanvragen via een mail aan bestuur@gscods.nl  en wordt je aanvraag in behandeling genomen.

Dus, kijk eens op de website bij de taken en meld je alvast aan! De Werkgroep Vrijwilligersbeleid zien uit naar jouw aanmelding en probeert er ook een goed, nuttig en gezellig moment van te maken. Op de website kun je zoals gezegd kiezen uit een aantal taken. Er staan er echter een paar niet bij…. De club is namelijk permanent op zoek naar (club)scheidsrechters. Ook zijn er liefst vier vacatures bij onze sponsorcommissie en zoeken we voor onze website redacteuren, verslaggevers, fotografen en een tweede webmaster. Is dat iets voor je? Meld het bij bestuur@gscods.nl Oh, enne, we zoeken ook nog een voorzitter….