Net als vorige week moeten we wederom en oproep doen voor vrijwilligers achter de bar. Gelukkig meldden zich afgelopen week enkele mensen en hoefde de kantine niet eerder te sluiten. Helaas is de spoeling van barhulpen zo dun dat we komende zaterdag (3 september) opnieuw opnieuw gaten in het rooster hebben. Omdat er vanaf 20.00 uur een feestavond is, zoeken we mensen die een paar uurtjes bardienst kunnen draaien tussen 10.30 en 20.00 uur !

Zoals we allemaal weten treedt op 1 januari het nieuwe vrijwilligersbeleid in werking en worden leden verplicht om twee keer per seizoen een vrijwilligerstaak te verrichten. De komende maanden is vrijwillig nog écht vrijwillig ! Wil je je aanmelden of gewoon iets meer weten over wat er tijdens zo’n bardienst van je verwacht wordt? Stuur dan even een appje naar Miranda Stal ( 06 48 78 40 43 ) dan neemt zij contact met je op.