Nu de overschrijvingsperiode voorbij is en de balans van nieuwkomers en vertrekkers kan worden opgemaakt mogen we onomwonden stellen dat de selectie van Zondag-1 behoorlijk versterkt is. Leider Murat Sahingoz, die spelers verleidde om naar GSC/ODS te komen, rekent er op dat de ploeg van trainer Mo Duzgun komend seizoen meestrijdt om de prijzen in de derde klasse en die verwachting lijkt niet onrealistisch, al moet je altijd maar weer afwachten hoe sterk de concurrentie zal zijn.

Ferhet Kemaldar (foto boven) keert bij ons terug van Wieldrecht. Jermain Sewambar bewandelt de omgekeerde route. De andere nieuwkomers zijn Moreno van der Geer, Junior Calmera (komen van EBOH), Marlon Kramer (DFC) en Yunus Ekiz (Papendrecht). Allen kwamen hun aanmeldingsformulier invullen op het kantoor van Findt Advies, de hoofdsponsor van onze zondag-selectie. In de breedte is de selectie véél sterker geworden, want naast de genoemde spelers is er nog een tiental nieuwelingen, zodat ook Zondag-2 flink versterkt is.

Moreno van der Geer
Junior Calmera
Marlon Kramer
Yunus Ekiz