De GSC/ODS Pubquiz is vrijdagavond gewonnen door het duo Lucien Gooshouwer & Arie de Klerk (op de foto). Door corona was het alweer twee-en-half jaar geleden dat dit superleuke event kon plaatsvinden. Hoewel het motto van deze avonden “plezier boven punten” blijft, wilden alle deelnemers natuurlijk ook hun score weten en niemand klaagt als er prijsjes gewonnen kunnen worden. Voor de eerste drie teams en het als laatste eindigende team waren die er dus.

Achter Lucien & Arie eindigden Pieter Lips & Ton Slagboom en op de derde plek kwamen drie teams met een gelijk puntenaantal; Ineke & Jan Hartman, Peter Kuiters & Bart Schotting en Johan Stal & Demy. Het lot bepaalde dat de laatste twee een prijsje mee naar huis konden nemen. Onderaan, met overigens niet eens zoveel minder punten dan de winnaars, vonden we twee teams; Lydia de Schrijver & Dylan Gooshouwer en Miranda Stal; & Liesbeth in ‘t Veld. Na een heuse toss ging het laatste duo er met de poedelprijs vandoor.

Complimenten waren er voor Martien Blom, die weer een gelikte quiz in elkaar had gezet en z’n neef Thijs, die de boel weer aan elkaar mocht praten. Klaas en Anneke zorgden voor hapjes en drankjes. Een datum voor de volgende GSC/ODS Pubquiz is al geprikt. Het wordt donderdagavond 29 december. Tussen Kerst en Oud & Nieuw dus. Voor de (weinige) mensen die op de laatste vrijdag van het jaar moeten werken zorgen we dan dat de quiz, inclusief uitslag en prijsuitreiking, niet al te laat ten einde is.