Beste GSC-ODS-ers,

Nog even een laatste reminder; leden, ouders van jonge leden, veteranen: met elkaar houden we de club omhoog, voetballen we of ondersteunen we de club. Al om al, met elkaar moeten we het doen. Zoals bekend zijn we bezig met aanbieden van momenten waarin je je vrijwillige bijdrage kan doen. A.s. zaterdag 18 juni van 9:00 tot 13:00 is weer zo’ n kans, klussen en schoonmaken, voor ieder wat wils. Als je je aanmeld via schoonmaakploeg@gscods.nl of klusploeg@gscods.nl wordt je naam genoteerd en doorgegeven en heb je voldaan aan je, nu nog vrijwillige, verplichting. Ouders van jonge spelers: neem je kind mee, er is altijd wel een glaasje ranja of een taakje die ook door je kind goed is uit te voeren. Tot 9:00u in de kantine GSC/ODS?
Meld je aan zodat Thom (onze oude voorzitter) weet hoeveel klusjes hij kan voorbereiden.