De 35+ ploeg en de walking footballers, die elke donderdagavond na de training in de kantine hun drankjes en hapjes krijgen van Klaas en Anneke, hebben het paar in het zonnetje gezet. Het echtpaar kreeg van onze oudste actieve senioren een cadeaubon en een bos bloemen. Het leverde alle aanwezigen een dikke kus van Anneke op !

In een memorabele toespraak vatte Ben van Es gevat samen hoeveel waardering er is voor het bar- en keukenwerk van Anneke en de muziek, die Klaas speciaal op donderdagavond draait. Mike Abbema ging net als vorig jaar met de digitale pet rond en overhandigde namens de 35+ en de ‘walking’ de bon en de bloemen.

Het is mooi dat onze leden inzien hoe belangrijk vrijwilligers zijn en dat het erg leuk is om ze eens op een dergelijke manier te bedanken. Eigenlijk verdienen al onze vrijwilligers dat ! Onder de oudste senioren zit het met dat besef wel snor, want een groot aantal van hen doet zelf óók vrijwilligerswerk voor de club. Heb jij je al aangemeld om iets voor de club te doen? Of wacht je tot dat verplicht wordt?