Het is eigenlijk al een beetje ‘oud nieuws’, maar onze JO16-1 verdient het dubbel en dwars dat we op onze clubkanalen nog even vermelden dat zij kampioen zijn geworden in de voorjaarscompetitie. Het is alweer drie weken geleden dat ze de kampioenswedstrijd tegen Oranje Wit JO16-1 speelden. De ploeg had aan een gelijkspel genoeg om de titel binnen te halen, maar dit team speelt elke week met de wil om te winnen. Zo ook deze dag….

Het team van leiders Ryan Rombout, Leandro Conde Fernandez en vaste vlagger Ryan van Wijngaarden was helaas niet compleet. Er waren precies elf man, maar eigenlijk ook een twaalfde, wan er was gelukkig nogal wat publiek opgekomen om het team aan te moedigen. De eerste helft was het een spannende pot. GSC/ODS ging weliswaar met een 1-0 voorsprong de rust in, maar niemand durfde al uitbundig te juichen. Na de thee veranderde dat al snel.

Onze JO16-1 liet zich in de tweede helft van z’n beste kant zien en trakteerde onze buren op een forse nederlaag. Beide ploegen kregen een penalty, maar alleen de thuisclub wist het doelnet te treffen. Dat deden ze vier keer, zodat de eindstand bepaald werd op 5-0 . Na afloop werd er natuurlijk uitbundig gefeest en werden de bekers, teambeker en medailles uitgereikt aan het team en de begeleiding. Ze kregen ook nog een frietje en een frisdrankje van de club.

Natuurlijk blijft deze ploeg komend seizoen graag bij elkaar, maar ze hebben wel dringend behoefte aan wat meer spelers! Ben je – of ken je iemand die – geboren is in 2006 of 2007 en wil je graag voetballen? Meld je dan via jeugd@gscods.nl en speel na de zomer mee met deze kanjers !