Het was best wel warm, afgelopen zaterdag. Maar toch kwamen er weer elf kinderen naar de Mini’s Day. Met Rovi er bij zouden het er twaalf geweest zijn, maar zijn middagdutje duurde nét iets te lang. Tussen de elf gezichten ook weer twee nieuwe ! Het ene van Liara. Zij is het zusje n Rosario, die in JO14-1 speelt. En het andere van Levi. Hij is het zoontje van Wendy, die in Vrouwen-1 speelde.

Zoals gebruikelijk splitste de groep zich op in jong en piepjong. De oudsten speelden een partijtje. Jazzley, Emir en Kymani namen het op tegen Jakub, Jontje en Kees en dat was eigenlijk best een leuk potje. Teo, Kerem, Levi, Liara en Dex werkten met hulp van de ouders op het bekende parkoers aan hun traptechniek en motoriek.

In de rust werd in de koele kleedkamer natuurlijk wat gedronken en na afloop was er dit keer niet een traditioneel stuk fruit, maar iets wat veel beter past bij hoge temperaturen; een ijsje. Om precies te zijn een raket. Komende zaterdag is er weer een Mini’s Day training. Meedoen? Zorg dat je er om 13.00 uur bent.