De opmerkzame supporter zal het ongetwijfeld al gezien hebben; sinds een aantal weken hangt langs ons hoofdveld een nieuw reclamebord van GKN Fokker uit Papendrecht. Tsja, wie kent de vliegtuigbouwer nou niet? Van oudsher een bedrijf met een grote naamsbekendheid, niet alleen in onze regio, maar zeker ook internationaal. Tot op de dag van vandaag vliegen er nog Fokker-toestellen over de wereld.

Wie de media een beetje volgt weet dat onlangs het besluit genomen werd om de activiteiten van het bedrijf, die werden uitgevoerd in onder meer Hoogerheide en Helmond, weer te concentreren in Papendrecht. Om die reden zoekt GKN Fokker nieuwe medewerkers op allerlei vlakken. Om die te vinden is ook de hulp ingeroepen van de sponsorcommissie van GSC/ODS.

Ben jij op zoek naar een baan of toe aan een carrière-switch? Neem dan gerust een kijkje op : careers.gknaerospace.com 

Deze week kwam Victor van Ham (rechts op de foto boven) een symbolische cheque overhandigen aan Henny Kattemölle van onze sponsorcommissie, ter bekrachtiging van de samenwerking tussen Fokker en GSC/ODS. Die samenwerkling is aangegaan voor voorlopig één 1 jaar.