Het was afgelopen zaterdag niet alleen klus- en schoonmaakdag bij de club, maar ook zinderend warm. Wellicht is dat laatste een verklaring voor de wel erg lage opkomst. Desindanks konden er toch twee grote klussen gedaan worden. Met dank aan Jan de Wit, Wim Diependaal, Arjan Catsburg, Ryan Rombout, Thom van Ewijk en Sebastiaan Vugts.

Als echte bikkels trotseerden zij de hitte. Alle reclameborden rondom het hoofdveld zijn gereinigd, zodat de namen van onze sponsors nóg beter te zien zijn. In de kleedkamers werden deuren geschuurd, die later uiteraard nog geverfd zullen worden. Good old Jan de Wit had vanuit Gorinchem weer eens de reis naar zijn cluppie gemaakt en hoopte vele van z’n oude voetbalmaatjes terug te zien. Dat viel dus een tikkeltje tegen, maar de stemming zat er desondanks goed in.

Bij de volgende klusdag, na de zomer, hopen we uiteraard op een grotere opkomst. Het is in dit verband aardig om te weten, dat wie twee keer per jaar meedoet aan zo’n ochtend meteen zijn (of haar) vrijwilligerstaak volbracht heeft. Denk daar dus aan bij een volgende oproep !