Met een 2-5 zege op Steeds Hooger sloot Zondag-1 in Rotterdam een prima pot voetbal af. Ondanks dat de Dordtenaren twee-derde van de wedstrijd met tien man speelden waren ze oppermachtig. Dat de KNVB de competitie voor alle Dordtse ploegen verziekte door de strijd om de derde periode te schrappen doet extra zeer als je ziet dat GSC/ODS hierin écht een titelkans zou hebben gehad. Met de jacht op een plek in het ‘linkerrijtje’ heeft GSC/ODS toch nog een doel in de slotfase van de competitie.

Na de winterstop begint Zondag-1 steeds beter te draaien en dat moest ook Steeds Hooger ervaren. Regga Regales zette GSC/ODS op voorsprong. Voorstopper Adama Kabbah kreeg na een half uur rood wegens het vasthouden van een doorgebroken speler, maar het deerde Zondag-1 totaal niet. Het was opnieuw Regga Regales die de marge verdubbelde en de ruststand op 0-2 bepaalde. Vijf minute na de thee leek de wedstrijd al gespeeld, toen Enes Ak 0-3 scoorde.

De thuisploeg werd echter terug in de wedstrijd geholpen door Dordtse defensiefouten. Twee treffers, waaronder één uit een penalty, brachten de spanning terug. Lang duurde dat echter niet, want wederom Enes Ak (2-4) en Sadik Sogut (2-5) stelden orde op zaken. Komend weekend wacht Zondag-1 weer een stadsderby. Dit keer komt SC Emma op bezoek. Die ploeg heeft slechts twee punten meer in de rangschikking en kan dus bij winst gepasseerd worden.