Een slecht eerste kwartier heeft Zondag-1 bij Dubbeldam de punten gekost. Door een ongelukkig eigen doelpunt kwam GSC/ODS snel op achterstand en in de ijver om dat recht te zetten kregen de gastheren mogelijkheden op de counter. UIt één daarvan werd het 2-0, maar Lutfallah Kilic zorgde er in de 20-ste minuut voor dat het weer een wedstrijd werd: 2-1. Tot de rust had Zondag-1 het betere van het spel, maar creëerde niet veel kansen.

Na de thee rammelde GSC/ODS nog nadrukkelijker aan de Dubbeldamse deur en kreeg het wél diverse mogelijkheden om de stand in evenwicht te brengen. De scherpte ontbrak echter en tot overmaat van ramp benutte Dubbeldam één van de schaarse kansen die het nog kreeg. Met 3-1 leek het gedaan, maar de bezoekers weigerden op te geven en bleven met inbreng van verse krachten de aanval zoeken. De beloning kwam in de slotminuut met een treffer van de ingevallen Sogut Tolga: 3-2.

De blessuretijd van vijf minuten, toegekend door een uitstekend leidende scheidsrechter, bleek tekort voor Zondag-1 om er nog een verdiend puntje uit te slepen. Jammer, want in de strijd om de laatste periodetitel doet GSC/ODS nog steeds mee. Komend weekend krijgt Zondag-1 bezoek van de nog puntloze hekkensluiter Irene’58 en is winst geboden.