Soms heb je van die dagen, dan gaat het allemaal niet zoals je wilt. Ook onze mini’s moesten dat afgelopen zaterdag ervaren. Trainer Peter meldde zich ziek af en Jaylien en Jaylano stonden met een lekke band aan de kant van de weg en zagen hun Mini’s Day in rook opgaan. Als je dan ook nog een klein, oneven aantal kids hebt, is het nog improviseren geblazen ook….

Enfin, er waren er dus zeven. Met daarbij het goede nieuws dat we wéér een nieuw gezicht zagen. Jazzley (2017) kwam dit weekend voor het eerst – en hoogstwaarschijnlijk niet voor het laatst – meedoen. Hij is het broertje van de tweeling Jahlil en Jahmilson, die spelen in onze JO10-1. Jazzley speelde tegen Emir en Kees. Eén tegen twee, da’s toch niet eerlijk, zou je denken. Maar ze hebben het heel leuk gedaan. Gaat steeds beter!

Ze mochten na dat potje ook nog met z’n drieën tegen Jahlil voetballen. Dat viel de kleintjes toch tegen. Hij bleek al een stuk behendiger dan de mini’s. Maar die hoorden we al denken; “Wacht maar tot ik net zo oud ben als jij….” . Yigit Ege, Teo, Aras en Domas werkten aan hun traptechniek en motoriek op het bekende parkoers. Trainer Ariëtte kreeg hierbij hulp van de moeders. Dank daarvoor nog!

In de rust werd er in de kleedkamer wat gedronken, om vol goede moed de tweede helft in te gaan. De moed bleek echter al snel in de schoenen te zinken, want – we zeiden het al – het was gewoon zo’n dag. Ze gingen liever nog wat chillen dan voetballen. En madeliefjes plukken. Tsja, op deze leeftijd mag dat ook wel een keertje. Na afloop waren er voor elke deelnemer twéé appels. Maar eh… komende zaterdag weer ouderwets aan de bak hè !

Aanmelden voor de Mini’s Day training kan via de groepsapp. Zitten je (groot)ouders daar nog niet in? Zorg dan dat je er om 13.00 uur bent.