Ook deze zomer zullen er weer spelers van andere clubs naar GSC/ODS komen en kiezen sommige van onze leden de omgekeerde weg. Voor alle nieuwe- en vertrekkende spelers gelden er regels. Kom je naar onze vereniging of ga je naar een andere club, noteer dan 9 of 14 juni in jouw agenda! Tussen 19.00 en 21.00 uur zit Alie Sieben van de ledenadministratie in de kantine om de benodigde formaliteiten te regelen.

Vertrekkende leden moeten door de club beschikbaar gestelde kleding en materialen inleveren. Dat kan op deze avonden, maar eventueel ook eerder. Zorg dat je contributie op 1 juli voldaan is. De laatste maand dat je aan GSC/ODS contributie verschuldigd bent is juni en dus NIET mei. Wie op 1 juli contributie-achterstand heeft, eventuele boetes heeft uitstaan óf uitgeleende kleding niet heeft ingeleverd krijgt geen overschrijving, omdat die bij de KNVB geblokkeerd wordt.

Nieuwe leden, die in één of meer van de afgelopen drie seizoenen bij een andere club speelden, moeten op 9 of 14 juni PERSOONLIJK de benodigde formulieren in komen leveren. Aanmeldingen en/of overschrijvingen via anderen worden niet meer geaccepteerd ! Hiermee hebben we de afgelopen seizoenen slechte ervaringen opgedaan. Uiteraard rekenen we op ieders medewerking.

Heb je vragen of ben je op 9 én 14 juni verhinderd, stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@gscods.nl