Wat in de kleedkamer besproken wordt blijft daar. Dat is een ongeschreven sportwet. Voor één keer maken we een uitzondering. Onze mini’s bespraken afgelopen weekend tijdens de rust van Mini’s Day namelijk over hun lievelingsdieren. Geen honden, katten of cavia’s, maar leeuwen en tijgers bleken de favorieten. Want de kracht van de leeuw en de souplesse van de tijger zijn in het voetbal van onschatbare waarde. Slimme kids, onze mini’s.

Oh ja, er werd natuurlijk voor en na de rust ook nog gevoetbald. Dit keer waren ze met z’n elven. Van de “lichting-2016” was alleen Ebubekir aanwezig. Hij speelde met jongere kinderen partijtjes in wisselende samenstellingen. Ook zagen we weer een nieuw gezicht. Dex (van 2018) deed voor het eerst mee en we schatten in dat het niet meteen de laatste keer was. Zijn oma houdt de website goed in de gaten !

Na afloop was er traditineel voor alle deelnemertjes fruit. Dit keer waren dat banenen. Eentje bleek daar echter allergisch voor te zijn. Oeps ! Gelukkig is het goed afgelopen…. Komende zaterdag is er weer een Mini’s Day training. Wie in de app-groep zit kan zich natuurlijk weer (laten) aanmelden. Zit je daar (nog) niet in of ben je niet eerder geweest? Zorg dan gewoon dat je er om 13.00 uur bent. We zien jullie, inclusief (groot)ouders, natuurlijk graag weer verschijnen.

, ,