Het zal u opgevallen zijn dat we al een tijdje geen verslag meer doen van de Mini’s Day. Hoog tijd dus om weer eens terug te blikken op de leukste activiteit bij GSC/ODS, die elke zaterdagmiddag tussen één en twee uur plaatsvindt. Sinds de start van Mini’s Day hebben tientallen kinderen de weg naar onze club gevonden. En vrijwel allemaal stroomden ze door naar onze jeugdteams.

Dit weekend kwamen er tien kinderen. Kees, Diégo, Sontje (van JO6, geboortejaar 2016), Emir, Rafal en Kymani (geboortejaar 2017) speelden een partijtje onder leiding van coaches Peter Spaan en Mark Scheurwater.

Bij de allerjongsten, Rafi, Tomec en Djamil, dook weer eens een nieuw gezicht op; dat van Rovineydsi, die was meegenomen door zijn iets oudere broertje. De jongste talenten schaafden op het bekende trainingsparkoers met pionnen aan hun traptechniek en motoriek. In de rust was er voor alle kinderen wat te drinken in de kleedkamer en na afloop kregen ze allemaal een appel.

De JO6-kids trainen op woensdag (18.15-19.00 uur) al weer. Inmiddels zijn er al negen die meetrainen ter voorbereiding van het nieuwe seizoen, waarin ze competitie kunnen gaan spelen. Onze jeugdcommissie verwacht dat er vanuit de mini’s nog wel een paar die stap kunnen maken, zodat er na de zomer twee nieuwe JO7-teams zullen komen.

Maar laten we niet te ver vooruit kijken. Komende zaterdag is er bijvoorbeeld wéér een Mini’s Day. Vergeet je niet op te (laten) geven via de groepsapp! Kom je voor de eerste keer? Zorg dan dat je er, net als de anderen, om 13.00 uur bent.